"Το απαράμιλλο ενδιαφέρον για τους απόμαχους της εργασίας,έδωσε το έναυσμα της δημιουργίας αυτής της μικρής σελίδας στο διαδίκτυο. Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι: Να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης των συνταξιούχων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Νομού Κοζάνης, των Νομικών Προσώπων και των επιχειρήσεων τους, σε συνταξιοδοτικά και άλλα θέματα που τους ενδιαφέρουν" Καλή περιήγηση!

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αθήνα 6/9/2023 

   

                                                                                            

           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Υ.Τ.Α. εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή της στους συγγενείς των θυμάτων από τις πλημμύρες  στο Θεσσαλικό κάμπο και σε όλους  τους κατοίκους της περιοχής που είδαν τα σπίτια, τις περιουσίες, τα νοικοκυριά, τις καλλιέργειες και τα κοπάδια τους να καταστρέφονται μπροστά στην επέλαση της πλημμύρας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ, σε συνεννόηση με το Α/θμιο συνταξιουχικό σωματείο ΟΤΑ της Λάρισας  να διαθέσει σε παιδιά  των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας σχολικά είδη αξίας 1.000,00 ευρώ .

                                                                                   ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Σ.Υ.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σωτήρης Σουλούκος                                                  Γιώργος Δαλαγιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Τ.Α. - ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ                                               ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Π.Ο.Σ.-Ο.Τ....